הכנת הרוטב : לאחר הזהבת הבצל להוסיף את שיני השום ולהזהיב אותם מספר דקות. להוסיף את שאר המצרכים. להוסיף לסיר 2-3 כוסות מים רותחים ולבשל את הרוטב כ-1/2 שעה עד שיסמיך..
2
בזמן שהרוטב מתבשל לרוקן את הפילפלים..
3
להוסיף לתערובת הבשר מעט מהרוטב ולמלא את הפלפלים בתערובת הבשר, אך לא דחוס מדי.
4
לבשל את הפלפלים. במהלך הבישול כל 20 רגע (בערך) למזוג עם כף מן הרוטב אל תוך הפלפלים.
5
בתום הבישול ניתן להכניס את הסיר לתנור כ-20 רגע כדי שהרוטב יסמיך והפלפלים יקבלו צבע יפה.
6
ניתן גם לבשל בתנור כשעה וחצי. יש לכסות את הכלי בנייר כסף. כל 20 רגע לשפוך לתוך הפלפלים מעט רוטב כשהפלפלים מוכנים להוריד את נייר הכסף ולהמשיך לבשל אותם בתנור כ-20 רגע, עד שיקבלו צבע יפה.
7
אם נשארת תערובת בשר. מוסיפה לתערובת 1 ביצה ו-2 כפות קמח מצה. מכינה קציצות ומבשלת אותם בתוך הרוטב עם הפלפלים..
8
לא משתמשת בפלפלים בצבע ירוק כהה, כי הם בדרך כלל מרים. משתדלת להשתמש בפלפלים בעלי תחתית מרובעת כאילו 4 רגליים. יש כאלו עם 3 רגליים והם לא עומדים טוב בסיר. עדיף להשתמש בפלפלים לא גדולים כי לעיתים אחרי הבישול הפלפל מתפרק כי המילוי כבד מכדי להחזיק את דופן הפלפל בשלמותו.
1
הכנת הרוטב : לאחר הזהבת הבצל להוסיף את שיני השום ולהזהיב אותם מספר דקות. להוסיף את שאר המצרכים. להוסיף לסיר 2-3 כוסות מים רותחים ולבשל את הרוטב כ-1/2 שעה עד שיסמיך..
2
בזמן שהרוטב מתבשל לרוקן את הפילפלים..
3
להוסיף לתערובת הבשר מעט מהרוטב ולמלא את הפלפלים בתערובת הבשר, אך לא דחוס מדי.
4
לבשל את הפלפלים. במהלך הבישול כל 20 רגע (בערך) למזוג עם כף מן הרוטב אל תוך הפלפלים.
5
בתום הבישול ניתן להכניס את הסיר לתנור כ-20 רגע כדי שהרוטב יסמיך והפלפלים יקבלו צבע יפה.
6
ניתן גם לבשל בתנור כשעה וחצי. יש לכסות את הכלי בנייר כסף. כל 20 רגע לשפוך לתוך הפלפלים מעט רוטב כשהפלפלים מוכנים להוריד את נייר הכסף ולהמשיך לבשל אותם בתנור כ-20 רגע, עד שיקבלו צבע יפה.
7
אם נשארת תערובת בשר. מוסיפה לתערובת 1 ביצה ו-2 כפות קמח מצה. מכינה קציצות ומבשלת אותם בתוך הרוטב עם הפלפלים..
8
לא משתמשת בפלפלים בצבע ירוק כהה, כי הם בדרך כלל מרים. משתדלת להשתמש בפלפלים בעלי תחתית מרובעת כאילו 4 רגליים. יש כאלו עם 3 רגליים והם לא עומדים טוב בסיר. עדיף להשתמש בפלפלים לא גדולים כי לעיתים אחרי הבישול הפלפל מתפרק כי המילוי כבד מכדי להחזיק את דופן הפלפל בשלמותו.