מחממים תנור ל200 מעלות, חותכים את הבצל ל2 חצאים, לוקחים 2 חתיכות של נייר כסף בכל חתיכה שמים חצי של בצל מזליפים מעל כפית שמן זמן סוגרים את הבצל עם הנייר כסף עושים בנייר כמו חורים ומכניסים לתנור ל170-180 מעלות ל20-25 ד'ק, מוציאים ונותנים לו להתקרר..
2
בסיר מחממים שמן קנולה, שמים את הלבבות ומטגנים כ-10-15 ד'ק.
3
מוסיפים את התפוח אדמה ומוסיפים מים רותחים כדי שיחסו טיפה את התבשיל ומבשלים כ-40 ד'ק.
4
מרתיחים מים, בכוס שמים את הסוכר המלח הרסק עגבניות והאבקת מרק עוף שופכים מים רותחים מערבבים היטב ושופכים את התערובות לתוך הסיר עם התבשיל.
5
מוסיפים לתבשיל את הכמון מים לפי הצורך הפפריקה מערבבים היטב ומבשלים עוד 6-7 ד'ק.
6
חותכים את הבצל שהתקרר לרצועות ומשאירים אותו בצד, לתוך התבשיל מוסיפים את הגמבה ומבשלים עוד 5 ד'ק.
7
מוסיפים את השום והבצל מערבבים הכל בודקים טעמים מבשלים עוד 2 ד'ק ומחכים.
8
זהו בתאבון :).
1
מחממים תנור ל200 מעלות, חותכים את הבצל ל2 חצאים, לוקחים 2 חתיכות של נייר כסף בכל חתיכה שמים חצי של בצל מזליפים מעל כפית שמן זמן סוגרים את הבצל עם הנייר כסף עושים בנייר כמו חורים ומכניסים לתנור ל170-180 מעלות ל20-25 ד'ק, מוציאים ונותנים לו להתקרר..
2
בסיר מחממים שמן קנולה, שמים את הלבבות ומטגנים כ-10-15 ד'ק.
3
מוסיפים את התפוח אדמה ומוסיפים מים רותחים כדי שיחסו טיפה את התבשיל ומבשלים כ-40 ד'ק.
4
מרתיחים מים, בכוס שמים את הסוכר המלח הרסק עגבניות והאבקת מרק עוף שופכים מים רותחים מערבבים היטב ושופכים את התערובות לתוך הסיר עם התבשיל.
5
מוסיפים לתבשיל את הכמון מים לפי הצורך הפפריקה מערבבים היטב ומבשלים עוד 6-7 ד'ק.
6
חותכים את הבצל שהתקרר לרצועות ומשאירים אותו בצד, לתוך התבשיל מוסיפים את הגמבה ומבשלים עוד 5 ד'ק.
7
מוסיפים את השום והבצל מערבבים הכל בודקים טעמים מבשלים עוד 2 ד'ק ומחכים.