אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני תבשילים

4,028
צפיות

תבשיל תפוחי אדמה ולבבות עוף

המתכון של
תבשיל תפוחי אדמה ולבבות עוף

  • קטגוריהתבשילים
  • מספר מנות10 מנות
  • זמן הכנה80 דקות
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר בשרי
  • מספר מנות: 10 מנות
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • 1 קורט כמון
  • 1/2 יחידה גמבה אדומה חתוכה לקוביות
  • 9-10 יחידות תפוחי אדמה קלופים חתוכים לקוביות
  • 1 כף אבקת מרק עוף
  • 1 כף רסק עגבניות/קטשופ
  • 3 שיניי שום חתוך לקוביות קטנות
  • 1 כף סוכר לבן
  • 1 וחצי כפיות מלח
  • 1 יחידה מים לפי הצורך
  • 1/2 קילוגרם לבבות עוף
  • 2 כפות שמן קנולה
  • 2 כפיות שמן זית
  • 1 גדושה כפיות פפריקה מתוקה
  • 1 יחידה בצל לבן
אופן ההכנה
  • 1

    מחממים תנור ל200 מעלות, חותכים את הבצל ל2 חצאים, לוקחים 2 חתיכות של נייר כסף בכל חתיכה שמים חצי של בצל מזליפים מעל כפית שמן זמן סוגרים את הבצל עם הנייר כסף עושים בנייר כמו חורים ומכניסים לתנור ל170-180 מעלות ל20-25 ד'ק, מוציאים ונותנים לו להתקרר..


  • 2

    בסיר מחממים שמן קנולה, שמים את הלבבות ומטגנים כ-10-15 ד'ק.


  • 3

    מוסיפים את התפוח אדמה ומוסיפים מים רותחים כדי שיחסו טיפה את התבשיל ומבשלים כ-40 ד'ק.


  • 4

    מרתיחים מים, בכוס שמים את הסוכר המלח הרסק עגבניות והאבקת מרק עוף שופכים מים רותחים מערבבים היטב ושופכים את התערובות לתוך הסיר עם התבשיל.


  • 5

    מוסיפים לתבשיל את הכמון מים לפי הצורך הפפריקה מערבבים היטב ומבשלים עוד 6-7 ד'ק.


  • 6

    חותכים את הבצל שהתקרר לרצועות ומשאירים אותו בצד, לתוך התבשיל מוסיפים את הגמבה ומבשלים עוד 5 ד'ק.


  • 7

    מוסיפים את השום והבצל מערבבים הכל בודקים טעמים מבשלים עוד 2 ד'ק ומחכים.


  • 8

    זהו בתאבון :).


1

מחממים תנור ל200 מעלות, חותכים את הבצל ל2 חצאים, לוקחים 2 חתיכות של נייר כסף בכל חתיכה שמים חצי של בצל מזליפים מעל כפית שמן זמן סוגרים את הבצל עם הנייר כסף עושים בנייר כמו חורים ומכניסים לתנור ל170-180 מעלות ל20-25 ד'ק, מוציאים ונותנים לו להתקרר..


2

בסיר מחממים שמן קנולה, שמים את הלבבות ומטגנים כ-10-15 ד'ק.


3

מוסיפים את התפוח אדמה ומוסיפים מים רותחים כדי שיחסו טיפה את התבשיל ומבשלים כ-40 ד'ק.


4

מרתיחים מים, בכוס שמים את הסוכר המלח הרסק עגבניות והאבקת מרק עוף שופכים מים רותחים מערבבים היטב ושופכים את התערובות לתוך הסיר עם התבשיל.


5

מוסיפים לתבשיל את הכמון מים לפי הצורך הפפריקה מערבבים היטב ומבשלים עוד 6-7 ד'ק.


6

חותכים את הבצל שהתקרר לרצועות ומשאירים אותו בצד, לתוך התבשיל מוסיפים את הגמבה ומבשלים עוד 5 ד'ק.


7

מוסיפים את השום והבצל מערבבים הכל בודקים טעמים מבשלים עוד 2 ד'ק ומחכים.


8

זהו בתאבון :).


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים