ספר מתכוני תבשילים
- קטגוריהתבשילים
- מספר מנות10 מנות
- זמן הכנה30 דקות
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- מספר מנות: 10 מנות
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
לחתוך תפו"א לפרוסות
לקצוץ בצל פטרוזליה ושום
לערבב את הבשר עם הפטרוזליה בצל ושום ולתבלן במלח מעט פלפל שחור גריל עוף מעט
.
-
2
למלא את פרוסות תפו"א בבשר
.
-
3
לרוטב:2 עגבניות לטגן במעט שמן ולהוסיף בצל קצוץ לתבלן במלח פלפל מעט קארי וגריל עוף לבשבל אץ הרוטב לכמה דקות עד העגבניות רכות ואז להוסיף את התפו"א ולבשל לעשרים דקות על אש נמוכה .
1
לחתוך תפו"א לפרוסות
לקצוץ בצל פטרוזליה ושום
לערבב את הבשר עם הפטרוזליה בצל ושום ולתבלן במלח מעט פלפל שחור גריל עוף מעט
.
2
למלא את פרוסות תפו"א בבשר
.
3
לרוטב:2 עגבניות לטגן במעט שמן ולהוסיף בצל קצוץ לתבלן במלח פלפל מעט קארי וגריל עוף לבשבל אץ הרוטב לכמה דקות עד העגבניות רכות ואז להוסיף את התפו"א ולבשל לעשרים דקות על אש נמוכה .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים