ספר מתכוני תבשילים
- קטגוריהתבשילים
- מספר מנות8 מנות
- זמן הכנה60 דקות
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר בשרי
- מספר מנות: 8 מנות
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
מרתיחים כנפיים עד להתרככות, מסננים, חותכים לשניים ומעבירים למחבת גדולה.
.
-
2
מוסיפים בצל מטוגן, סויה, סילאן, צ'ילי, אבקת מרק עוף, מקפיצים עד להסמכת הרוטב..
-
3
קולפים תפוח אדמה, חותכים לקוביות, מעבירים לסיר עם מים, מרתיחים כ 10 דקות, מסננים ומניחים על נייר סופג, מחממים שמן במחבת ומטגנים, מעבירים לכנפיים ומערבבים, מפזרים שומשום מעל ובתיאבון!.
1
מרתיחים כנפיים עד להתרככות, מסננים, חותכים לשניים ומעבירים למחבת גדולה.
.
2
מוסיפים בצל מטוגן, סויה, סילאן, צ'ילי, אבקת מרק עוף, מקפיצים עד להסמכת הרוטב..
3
קולפים תפוח אדמה, חותכים לקוביות, מעבירים לסיר עם מים, מרתיחים כ 10 דקות, מסננים ומניחים על נייר סופג, מחממים שמן במחבת ומטגנים, מעבירים לכנפיים ומערבבים, מפזרים שומשום מעל ובתיאבון!.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים