1/2 ק"ג דלעת מקולפת וחתוכה לקוביות בגודל 1/2 1 ס"מ
3 כפות שמן
1 בצל בינוני קצוץ
2 כפות רסק עגבניות
1 כף פפריקה מתוקה
3 כוסות מים רותחים
מלח לפי הטעם
1/4 כפית פלפל שחור/לבן
1/4 כוס מיץ מלימון טרי
3 כפות סוכר
אופן ההכנה
1
הכנת בצק הקובות:.
2
בקערה שמים את הבורגול המושרה מוסיפים את הסולת והמלח מעבדים לבצק ומניחים לנוח כ-10 דקות..
3
מילוי הקובה:.
4
בקערה שמים את הבשר הטחון מוסיפים את הבצל הקצוץ, הפטרוזיליה הקצוצה והתבלינים, מערבבים לעיסה אחידה..
5
לקחת פיסת בצק בגודל כדור פינג פונג לשטח על היד, לקחת מעט מהמילוי ולמלא את הבצק, לסגור את הבצק כמו כדור פינג פונג. להכין כך את כל הקובות. אני הכנתי כמות כפולה והקפאתי כך שכל פעם אני מוציאה ומכינה רוטב אחר..
6
אופן הכנת המרק:.
7
מחממים שמן בסיר ומטגנים את הבצל עד שמתחיל להזהיב, מוסיפים את קוביות הדלעת ואת רסק העגבניות מתבלים במלח פלפל שחור או פלפל לבן, מוסיפים מיץ לימון וסוכר מערבבים מוסיפים מים רותחים מבשלים על אש בינונית במשך כ-20 דקות או עד שהדלעת מתחילה להתרכך טועמים ומתקנים תיבול מוסיפים את הקובות ומבשלים עוד כ-20 דקות..
8
מגישים עם אורז לבן..
1
הכנת בצק הקובות:.
2
בקערה שמים את הבורגול המושרה מוסיפים את הסולת והמלח מעבדים לבצק ומניחים לנוח כ-10 דקות..
3
מילוי הקובה:.
4
בקערה שמים את הבשר הטחון מוסיפים את הבצל הקצוץ, הפטרוזיליה הקצוצה והתבלינים, מערבבים לעיסה אחידה..
5
לקחת פיסת בצק בגודל כדור פינג פונג לשטח על היד, לקחת מעט מהמילוי ולמלא את הבצק, לסגור את הבצק כמו כדור פינג פונג. להכין כך את כל הקובות. אני הכנתי כמות כפולה והקפאתי כך שכל פעם אני מוציאה ומכינה רוטב אחר..
6
אופן הכנת המרק:.
7
מחממים שמן בסיר ומטגנים את הבצל עד שמתחיל להזהיב, מוסיפים את קוביות הדלעת ואת רסק העגבניות מתבלים במלח פלפל שחור או פלפל לבן, מוסיפים מיץ לימון וסוכר מערבבים מוסיפים מים רותחים מבשלים על אש בינונית במשך כ-20 דקות או עד שהדלעת מתחילה להתרכך טועמים ומתקנים תיבול מוסיפים את הקובות ומבשלים עוד כ-20 דקות..