תבלינים : כפית ראס אל חנות כפית קינמון רבע כפית בהרט. 2 כפות פפריקה מתוקה בשמן מרוקאי חצי כפית מלח פלפל שחור
2 כפות לימון כבוש בלאדי
עגבניות מגורדות בקופסא
רסק עגבניות 2 כפות גדושות.
אופן ההכנה
1
לצורך המילוי נחתוך.
2
את הפלפלים בתחתית וננקה מגרעינים ונשטוף. .
3
בקערה גדולה נשים 3 כוסות.
4
אורז שהורתחו מבעוד מעוד ניתן להשרות גם אורז במים חמים חצי בישול. .
5
כאשר האורז קר נוסיף חצי קילו בשר טחון חופן כוסברה ופטרוזיליה קצוצה נוסיף את הבצל והשום ואת התבלינים הבאים : כפית ראס אל חנות כפית קינמון רבע כפית בהרט 2 כפות פפריקה מתוקה בשמן מרוקאי חצי כפית מלח פלפל שחור נערבב את הכל ונמלא את בפלפל הייטב. .
6
בסיר נחמם 3 כפות שמן ונשים בצל לטיגון נוסיף עגבניות מגורדות כףרסק ו 3 כפות של לימון כבוש בלאדי. ניתן לרוטב לרתוח ונוסיף 3 כוסות מים חמים. לאחר רתיחה נוסיף.
7
את הפלפלים אשר מילאנו לבישול על אש קטנה כ 40 דקות. .
8
לאחר מכן ניתן ל פלפלים להתקרר מעט נעביר אותם במגש לתנור בחום 250 מעלות אני עושה מכת חום בטאבון למשך חצי שעה נוספת.
9
בתאבון .
1
לצורך המילוי נחתוך.
2
את הפלפלים בתחתית וננקה מגרעינים ונשטוף. .
3
בקערה גדולה נשים 3 כוסות.
4
אורז שהורתחו מבעוד מעוד ניתן להשרות גם אורז במים חמים חצי בישול. .
5
כאשר האורז קר נוסיף חצי קילו בשר טחון חופן כוסברה ופטרוזיליה קצוצה נוסיף את הבצל והשום ואת התבלינים הבאים : כפית ראס אל חנות כפית קינמון רבע כפית בהרט 2 כפות פפריקה מתוקה בשמן מרוקאי חצי כפית מלח פלפל שחור נערבב את הכל ונמלא את בפלפל הייטב. .
6
בסיר נחמם 3 כפות שמן ונשים בצל לטיגון נוסיף עגבניות מגורדות כףרסק ו 3 כפות של לימון כבוש בלאדי. ניתן לרוטב לרתוח ונוסיף 3 כוסות מים חמים. לאחר רתיחה נוסיף.
7
את הפלפלים אשר מילאנו לבישול על אש קטנה כ 40 דקות. .
8
לאחר מכן ניתן ל פלפלים להתקרר מעט נעביר אותם במגש לתנור בחום 250 מעלות אני עושה מכת חום בטאבון למשך חצי שעה נוספת.