אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני תבשילים

718
צפיות

תבשיל מרגז ותפוחי אדמה ברוטב אדום סמיך

המתכון של
תבשיל מרגז ותפוחי אדמה ברוטב אדום סמיך

ארוחה שלמה בסיר אחד

  • קטגוריהתבשילים
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • חבילת מרגז מופשרת לילה במקרר
  • 1 בצל קצוץ
  • 5 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לקוביות בינוניות
  • 2 כפות רסק עגבניות
  • כפית פפריקה חריפה
  • כף פפריקה מתוקה בשמן
  • חצי כפית פלפל שחור טחון, חצי כפית מלח
  • כף אבקת מרק עוף
אופן ההכנה
  • 1

    בסיר בינוני לטגן את הבצל ב- 4 כפות שמן עד הזהבה..


  • 2

    להוסיף לסיר רסק עגבניות, פפריקה חריפה, פפריקה מתוקה, פלפל שחור, מלח, מרק עוף ולערבב היטב.


  • 3

    להוסיף מים רותחים עד גובה רבע מהסיר..


  • 4

    להוסיף תפוחי אדמה חתוכים לסיר..


  • 5

    לתת רתיחה, להנמיך את האש ולבשל חצי שעה עד שמתרככים..


  • 6

    לחתוך את המרגז לחתיכות בינוניות ולהכניס לסיר..


  • 7

    לבשל עוד 20 דקות על אש קטנה.


  • 8

    לטרוף ♥.


1

בסיר בינוני לטגן את הבצל ב- 4 כפות שמן עד הזהבה..


2

להוסיף לסיר רסק עגבניות, פפריקה חריפה, פפריקה מתוקה, פלפל שחור, מלח, מרק עוף ולערבב היטב.


3

להוסיף מים רותחים עד גובה רבע מהסיר..


4

להוסיף תפוחי אדמה חתוכים לסיר..


5

לתת רתיחה, להנמיך את האש ולבשל חצי שעה עד שמתרככים..


6

לחתוך את המרגז לחתיכות בינוניות ולהכניס לסיר..


7

לבשל עוד 20 דקות על אש קטנה.


8

לטרוף ♥.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים