ספר מתכוני תבשילים
- קטגוריהתבשילים
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
חבילת מרגז מופשרת לילה במקרר
-
-
5 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לקוביות בינוניות
-
-
-
-
חצי כפית פלפל שחור טחון, חצי כפית מלח
-
אופן ההכנה
-
1
בסיר בינוני לטגן את הבצל ב- 4 כפות שמן עד הזהבה..
-
2
להוסיף לסיר רסק עגבניות, פפריקה חריפה, פפריקה מתוקה, פלפל שחור, מלח, מרק עוף ולערבב היטב.
-
3
להוסיף מים רותחים עד גובה רבע מהסיר..
-
4
להוסיף תפוחי אדמה חתוכים לסיר..
-
5
לתת רתיחה, להנמיך את האש ולבשל חצי שעה עד שמתרככים..
-
6
לחתוך את המרגז לחתיכות בינוניות ולהכניס לסיר..
-
7
לבשל עוד 20 דקות על אש קטנה.
-
8
לטרוף ♥.
1
בסיר בינוני לטגן את הבצל ב- 4 כפות שמן עד הזהבה..
2
להוסיף לסיר רסק עגבניות, פפריקה חריפה, פפריקה מתוקה, פלפל שחור, מלח, מרק עוף ולערבב היטב.
3
להוסיף מים רותחים עד גובה רבע מהסיר..
4
להוסיף תפוחי אדמה חתוכים לסיר..
5
לתת רתיחה, להנמיך את האש ולבשל חצי שעה עד שמתרככים..
6
לחתוך את המרגז לחתיכות בינוניות ולהכניס לסיר..
7
לבשל עוד 20 דקות על אש קטנה.
8
לטרוף ♥.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים