לןגן

תבשיל מרגז ותפוחי אדמה ברוטב אדום סמיך

מאת: אורית לוי, פורסם: 22/03/2023 | 18:42
תבשיל מרגז ותפוחי אדמה ברוטב אדום סמיך

תקציר המתכון: ארוחה שלמה בסיר אחד

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בסיר בינוני לטגן את הבצל ב- 4 כפות שמן עד הזהבה.

  2. להוסיף לסיר רסק עגבניות, פפריקה חריפה, פפריקה מתוקה, פלפל שחור, מלח, מרק עוף ולערבב היטב

  3. להוסיף מים רותחים עד גובה רבע מהסיר.

  4. להוסיף תפוחי אדמה חתוכים לסיר.

  5. לתת רתיחה, להנמיך את האש ולבשל חצי שעה עד שמתרככים.

  6. לחתוך את המרגז לחתיכות בינוניות ולהכניס לסיר.

  7. לבשל עוד 20 דקות על אש קטנה

  8. לטרוף ♥