אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני תבשילים

463
צפיות

טבית

המתכון של
טבית

עוף ממולא באורז ובשר מהמטבח העירקי מתאים לימי החורף הקרים

  • קטגוריהתבשילים
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 1 עוף שלם
  • 2 בצלים קצוצים
  • 1/4 ק"ג בשר כתף חתוך לקוביות
  • 2 כוסות אורז (השתמשתי בכס חד פעמי חם)
  • 2 עגבניות חתוכות לקוביות
  • 2 כפיות פפריקה מתוקה בשמן
  • 2 כפיות בהרט של קובה
  • כפית פלפל שחור
  • כפית מלח
  • כפית כמון
  • כף שמן זית
אופן ההכנה
  • 1

    מטגנים את הבצל עד להשחמה, בקערה שמים אורז שטוף מוסיפים את הבצל המטוגן, קוביות עגבניות, קוביות בשר ותבלינים שמן זית מערבבים את הכל עד לאיחוד החומרים..


  • 2

    ממלאים את העוף במילוי האורז והבשר, שמים את העוף בסיר ומפזרים את יתרת האורז מסביב לעוף מכסים במים שמים על אש מביאים לרתיחה מנמיכים את הלהבה מבשלים 15-20 דקות. מכניסים לתנור בחום של 180 מעלות למשך כל הלילה או 10 שעות בתנור..


1

מטגנים את הבצל עד להשחמה, בקערה שמים אורז שטוף מוסיפים את הבצל המטוגן, קוביות עגבניות, קוביות בשר ותבלינים שמן זית מערבבים את הכל עד לאיחוד החומרים..


2

ממלאים את העוף במילוי האורז והבשר, שמים את העוף בסיר ומפזרים את יתרת האורז מסביב לעוף מכסים במים שמים על אש מביאים לרתיחה מנמיכים את הלהבה מבשלים 15-20 דקות. מכניסים לתנור בחום של 180 מעלות למשך כל הלילה או 10 שעות בתנור..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים