לןגן

טבית

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 03/11/2022 | 10:32
טבית

תקציר המתכון: עוף ממולא באורז ובשר מהמטבח העירקי מתאים לימי החורף הקרים

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מטגנים את הבצל עד להשחמה, בקערה שמים אורז שטוף מוסיפים את הבצל המטוגן, קוביות עגבניות, קוביות בשר ותבלינים שמן זית מערבבים את הכל עד לאיחוד החומרים.

  2. ממלאים את העוף במילוי האורז והבשר, שמים את העוף בסיר ומפזרים את יתרת האורז מסביב לעוף מכסים במים שמים על אש מביאים לרתיחה מנמיכים את הלהבה מבשלים 15-20 דקות. מכניסים לתנור בחום של 180 מעלות למשך כל הלילה או 10 שעות בתנור.