אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני תבשילים

513
צפיות

כרובית ממולאת בבשר על מצע של כרפס

המתכון של
כרובית ממולאת בבשר על מצע של כרפס

טעים ונדיר מבטיחה!!

  • קטגוריהתבשילים
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • לנקות את הכרובית ולחתוך לפרחים להשרות במים חמים בנתיים
  • להכין חצי קילו בשר טחון לטבל כמו
  • שמכינים קציצות( יש מתכון לקציצות עם בצל להכין עם אותם תבלינים)
  • להכניס כמה שאפשר בין העלים של הכרובית ומסביב וכך להכין את כולם להניח בצד
  • ליקצוץ שתי בצלים
  • וחבילת כרפס
אופן ההכנה
  • 1

    לגן עם רבע כוס שמן את הבצל להוסיף כף שטוחה כורכום פילפל גרוס.


  • 2

    רבע כפית קינמון מלח מעט מרק עוף בערך כף.


  • 3

    לטגן הכל שישתחררו הטעמים להוסיף כרפס ולערבב להוסיף מים חמים ולבשל עד ריכוך.


  • 4

    לטגן את הכרובית שהכנו ליטבול בקמח.


  • 5

    ביצה והכניס ישר לסיר על הכרפס לבשל על אש בנונית כעשרים דקות ולהנמיך את האש לנמוך לצמצם את הנוזלים אם יש בהצלחה!! .


1

לגן עם רבע כוס שמן את הבצל להוסיף כף שטוחה כורכום פילפל גרוס.


2

רבע כפית קינמון מלח מעט מרק עוף בערך כף.


3

לטגן הכל שישתחררו הטעמים להוסיף כרפס ולערבב להוסיף מים חמים ולבשל עד ריכוך.


4

לטגן את הכרובית שהכנו ליטבול בקמח.


5

ביצה והכניס ישר לסיר על הכרפס לבשל על אש בנונית כעשרים דקות ולהנמיך את האש לנמוך לצמצם את הנוזלים אם יש בהצלחה!! .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים