אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני תבשילים

303
צפיות

רוטב חריף למוח מתכון אלמוג

המתכון של
רוטב חריף למוח מתכון אלמוג

  • קטגוריהתבשילים
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • רוטב למוח:
  • 3 פלפל אדום
  • 3 פלפל יבש
  • 4-5 פלפל סודני
  • 2 גמבה
  • 1 ראש שום גדול
  • 1 חבילת כוסברה
  • 1/2 כוס שמן קנולה
  • 1 וחצי מים
  • 1 כף פפריקה
  • 1/4 כפית כורכום
אופן ההכנה
  • 1

    לחתוך הגמבה לרצועות.


  • 2

    1/4 כוס שמן,פלפליפ,שום וחצי חבילת כוסברה.


  • 3

    לבשל עד שהפלפלים רכים..


  • 4

    מוסיפים לסיר מים ומביאים לרתיחה..


  • 5

    שמים בכוס 1/2 כוס שמן,מלח,פפריקה,כורכום..


  • 6

    מניחים את המוח ומוזגים מעליו את הרוטב ומבשלים כ 10 דקות,ושמים חצי חבילת כוסברה נוספת..


1

לחתוך הגמבה לרצועות.


2

1/4 כוס שמן,פלפליפ,שום וחצי חבילת כוסברה.


3

לבשל עד שהפלפלים רכים..


4

מוסיפים לסיר מים ומביאים לרתיחה..


5

שמים בכוס 1/2 כוס שמן,מלח,פפריקה,כורכום..


6

מניחים את המוח ומוזגים מעליו את הרוטב ומבשלים כ 10 דקות,ושמים חצי חבילת כוסברה נוספת..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים