לןגן

רוטב חריף למוח מתכון אלמוג

מאת: איציק שלמה, פורסם: 13/03/2022 | 15:06
רוטב חריף למוח מתכון אלמוג

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

רוטב למוח:

אופן הכנה

  1. לחתוך הגמבה לרצועות

  2. 1/4 כוס שמן,פלפליפ,שום וחצי חבילת כוסברה

  3. לבשל עד שהפלפלים רכים.

  4. מוסיפים לסיר מים ומביאים לרתיחה.

  5. שמים בכוס 1/2 כוס שמן,מלח,פפריקה,כורכום.

  6. מניחים את המוח ומוזגים מעליו את הרוטב ומבשלים כ 10 דקות,ושמים חצי חבילת כוסברה נוספת.