אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני תבשילים

1,612
צפיות

קוסקוס מהיר הכנה ועוף עם אפונה

המתכון של
קוסקוס מהיר הכנה ועוף עם אפונה

  • קטגוריהתבשילים
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • *קוסקוס מהיר הכנה*
  • הקוסקוס הזה לא מחליף את הקוסקוס האמיתי שמכינים בשני סירים זה על גבי זה אבל הוא בהחלט פיתרון מצויין לכל הנשים שרוצות להכין קוסקוס מצויין במינימום זמן עבודה
  • כוס מדידה חד פעמית חמה
  • מרכיבים
  • 5 כוסות מים 200 מיל
  • 1 ק"ג סולת
  • 1 כף מלח
  • 1/2 כוס שמן
  • כורכום ( מי שרוצה את הקוסקוס צהוב )
  • אופן ההכנה
  • 5 כוסות מים
  • עם כף מלח
  • ¼ כוס שמן
  • להביא לרתיחה מלאה
  • להכניס 1 ק"ג סולת (לברור טוב טוב לפני )
  • לערבב היטב עד שהמים נספגים בסולת (זה נראה מעט יבש)
  • לכסות את הסיר להעביר לאש נמוכה *20 דקות בדיוק* ולכבות את הגז
  • כשמתקרר לסנן במסננת של קוסקוס
  • באהבה נועם זיגדון 💞
אופן ההכנה
  • 1

    *עוף עם אפונה עדינה וירקות *.


  • 2

    8 מנות עוף שוקיים /כרעיים .


  • 3

    1 בצל פרוס דק.


  • 4

    5 שיני שום פרוסות.


  • 5

    אפונה טריה או שקית סנפרוסט.


  • 6

    1 בטטה חתוכה לקוביות .


  • 7

    2 תפוחי אדמה חתוכים.


  • 8

    לרבעים.


  • 9

    8 בצלים קטנים .


  • 10

    2 גבעולים של סלרי כולל העלים.


  • 11

    4-5 פלפל אדום מתוק/ חריף יבש .


  • 12

    צרור כוזברה .


  • 13

    ½-1 כוסות מים .


  • 14

    אבקת מרק בצל/עוף .


  • 15

    פלפל שחור .


  • 16

    כורכום.


  • 17

    מלח.


  • 18

    ¼ כוס שמן .


  • 19

    להזהיב את הבצל עם שמן .


  • 20

    להוסיף את העוף ולטגן משני צדדים .


  • 21

    להוסיף את השום והכורכום .


  • 22

    לטגן מעט .


  • 23

    להוסיף את המים האפונה והירקות .


  • 24

    לתבל .


  • 25

    להביא לרתיחה ולבשל על אש נמוכה כשעה .


  • 26

    באהבה נועם זיגדון 💞.


1

*עוף עם אפונה עדינה וירקות *.


2

8 מנות עוף שוקיים /כרעיים .


3

1 בצל פרוס דק.


4

5 שיני שום פרוסות.


5

אפונה טריה או שקית סנפרוסט.


6

1 בטטה חתוכה לקוביות .


7

2 תפוחי אדמה חתוכים.


8

לרבעים.


9

8 בצלים קטנים .


10

2 גבעולים של סלרי כולל העלים.


11

4-5 פלפל אדום מתוק/ חריף יבש .


12

צרור כוזברה .


13

½-1 כוסות מים .


14

אבקת מרק בצל/עוף .


15

פלפל שחור .


16

כורכום.


17

מלח.


18

¼ כוס שמן .


19

להזהיב את הבצל עם שמן .


20

להוסיף את העוף ולטגן משני צדדים .


21

להוסיף את השום והכורכום .


22

לטגן מעט .


23

להוסיף את המים האפונה והירקות .


24

לתבל .


25

להביא לרתיחה ולבשל על אש נמוכה כשעה .


26

באהבה נועם זיגדון 💞.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים