אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני תבשילים

990
צפיות

ארטישוק ממולא בשר

המתכון של
ארטישוק ממולא בשר

ארטישוק ממולא בשר בטעם חמצמץ

  • קטגוריהתבשילים
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • לקציצות.
  • חצי קילו בשר טחון.
  • תפוח אדמה מגורד
  • בצל מגורד.
  • עלי פטרוזיליה/כוסברה קצוצים
  • מלח
  • פלפל שחור
  • אבקת מרק עוף
  • בהרט
  • 2 כפות שמן.
  • פירורי לחם לערבב הכל להניח שעה במקרר..
  • לרוטב.
  • בצל קצוץ.
  • 3 שיני שום קצוצות.
  • עלי וגבעולי סלרי קצוצים
  • פלפל חריף לחצות להוציא גרעינים לשטוף.
  • כורכום
  • מלח
  • פלפל שחור
  • אבקת מרק עוף.
  • מיץ מלימון שלם.
  • אבקת מרק בצל.
  • בנוסף תחתיות ארטישוק
  • מופשרות שבישלנו 10 דקות עם חתיכת לימון וסיננו
אופן ההכנה
  • 1

    אחרי ששמנו את הבשר במקרר לכדרר קציצות ולמלא את תחתיות הארטישוק.


  • 2

    חשוב להדק...


  • 3

    לאפות ב190 מעלות תנור רבע שעה..


  • 4

    לרוטב..


  • 5

    להזהיב בצל בשמן להוסיף כורכום לערבב..


  • 6

    להוסיף סלרי פלפל חריף ולהמשיך לערבב..


  • 7

    להוסיף תבלינים מלח פלפל שחור אבקת מרק עוף אבקת מרק בצל מיץ לימון לכסות במים ולבשל רבע שעה..


  • 8

    להוסיף את הארטישוק להשקות מידי פעם עם כף את הראשים לבשל 50 דקות על להבה נמוכה או עד שתחתיות הארטישוק התרככו.


1

אחרי ששמנו את הבשר במקרר לכדרר קציצות ולמלא את תחתיות הארטישוק.


2

חשוב להדק...


3

לאפות ב190 מעלות תנור רבע שעה..


4

לרוטב..


5

להזהיב בצל בשמן להוסיף כורכום לערבב..


6

להוסיף סלרי פלפל חריף ולהמשיך לערבב..


7

להוסיף תבלינים מלח פלפל שחור אבקת מרק עוף אבקת מרק בצל מיץ לימון לכסות במים ולבשל רבע שעה..


8

להוסיף את הארטישוק להשקות מידי פעם עם כף את הראשים לבשל 50 דקות על להבה נמוכה או עד שתחתיות הארטישוק התרככו.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים