לןגן

ארטישוק ממולא בשר

מאת: נאוה מלכה, פורסם: 11/02/2022 | 11:35
ארטישוק ממולא בשר

תקציר המתכון: ארטישוק ממולא בשר בטעם חמצמץ

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. אחרי ששמנו את הבשר במקרר לכדרר קציצות ולמלא את תחתיות הארטישוק

  2. חשוב להדק..

  3. לאפות ב190 מעלות תנור רבע שעה.

  4. לרוטב.

  5. להזהיב בצל בשמן להוסיף כורכום לערבב.

  6. להוסיף סלרי פלפל חריף ולהמשיך לערבב.

  7. להוסיף תבלינים מלח פלפל שחור אבקת מרק עוף אבקת מרק בצל מיץ לימון לכסות במים ולבשל רבע שעה.

  8. להוסיף את הארטישוק להשקות מידי פעם עם כף את הראשים לבשל 50 דקות על להבה נמוכה או עד שתחתיות הארטישוק התרככו