ספר מתכוני תבשילים
- קטגוריהתבשילים
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
(אני לא משרה את הקטניות למעט החומוס)
אופן ההכנה
-
1
בסיר גדול ומכיל לשים שמן ולטגן בצל קצוץ..
-
2
להוסיף את כל הבשר, עצם מח, כל השעועית, חומוס, חיטה, תפו"א, בצלים, בטטה, ביצים..
-
3
לתבל ולהוסיף סילאן, מים.
-
4
לערבב להוסיף מלח לפי הטעם..
-
5
לבשל ולהביא לרתיחה...
-
6
להנמיך להבה ולבשל כשעה וחצי.
-
7
להעביר את הסיר לתנור על 100 מעלות או לפלטת שבת...
-
8
***.
-
9
אפשר להוסיף לסיר.
-
10
קוקלה או אורז בשקית קוקי...
-
11
***.
1
בסיר גדול ומכיל לשים שמן ולטגן בצל קצוץ..
2
להוסיף את כל הבשר, עצם מח, כל השעועית, חומוס, חיטה, תפו"א, בצלים, בטטה, ביצים..
3
לתבל ולהוסיף סילאן, מים.
4
לערבב להוסיף מלח לפי הטעם..
5
לבשל ולהביא לרתיחה...
6
להנמיך להבה ולבשל כשעה וחצי.
7
להעביר את הסיר לתנור על 100 מעלות או לפלטת שבת...
8
***.
9
אפשר להוסיף לסיר.
10
קוקלה או אורז בשקית קוקי...
11
***.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים