לןגן

חמין לשבת

מאת: יפה רייפלר, פורסם: 25/12/2021 | 08:06
חמין לשבת

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בסיר גדול ומכיל לשים שמן ולטגן בצל קצוץ.

  2. להוסיף את כל הבשר, עצם מח, כל השעועית, חומוס, חיטה, תפו"א, בצלים, בטטה, ביצים.

  3. לתבל ולהוסיף סילאן, מים

  4. לערבב להוסיף מלח לפי הטעם.

  5. לבשל ולהביא לרתיחה..

  6. להנמיך להבה ולבשל כשעה וחצי

  7. להעביר את הסיר לתנור על 100 מעלות או לפלטת שבת..

  8. ***

  9. אפשר להוסיף לסיר

  10. קוקלה או אורז בשקית קוקי..

  11. ***