לבבות הבצל שנשארו לאחר שהפרדנו את הגלדים-לקצוץ ולהוסיף לתערובת
חצי כפית אבקת מיקס בצלים אוסם-מעשיר את הטעמים
מלח,פלפל שחור,חצי כפית בהרט
לרוטב
חצי כוס שמן זית
3 כפות סילאן
2 כפות רכז רימונים
כפית גדושה מיקס בישולים אוסם עם כוס וחצי מים מהברז
אופן ההכנה
1
את הבצלים לקלף לחרוץ בסכין לאורכו של הבצל פנימה אך לא עד הסוף,להרתיח במים כ-10 דקות,להוציא לקערה לתת להם להתקרר מעט ולהפריד את הגלדים. את החלק הפנימי שנשאר לא זורקים,קוצצים ושמים במילוי..
2
בקערה מערבבים הייטב את חומרי המילוי וממחאים כף בכל בצל ומגלגלים את החלק הפתוח מניחים כלפי מטה..
3
בסיר שמים את השמן זית,סילאן,ורכז רימונים,לסדר את הבצלים הממוחאים צפופים אחד לשני בסיר,לטגן כ-3 דקות לא להפוך. בקערה לערבב כפית מיקס בצלים-אוסם עם כוס וחצי מים וליצוק מעל הבצלים,להביא לרתיחה,לכסות בנייר כסף ולהכניס לתנור בטורבו 250.
4
כשעה ורבע.להוציא מהתנור,להבריש עם סילאן את הבצלים וחהכניס לתנור במצב גריל 200 מעלות עד שמשחים..
1
את הבצלים לקלף לחרוץ בסכין לאורכו של הבצל פנימה אך לא עד הסוף,להרתיח במים כ-10 דקות,להוציא לקערה לתת להם להתקרר מעט ולהפריד את הגלדים. את החלק הפנימי שנשאר לא זורקים,קוצצים ושמים במילוי..
2
בקערה מערבבים הייטב את חומרי המילוי וממחאים כף בכל בצל ומגלגלים את החלק הפתוח מניחים כלפי מטה..
3
בסיר שמים את השמן זית,סילאן,ורכז רימונים,לסדר את הבצלים הממוחאים צפופים אחד לשני בסיר,לטגן כ-3 דקות לא להפוך. בקערה לערבב כפית מיקס בצלים-אוסם עם כוס וחצי מים וליצוק מעל הבצלים,להביא לרתיחה,לכסות בנייר כסף ולהכניס לתנור בטורבו 250.
4
כשעה ורבע.להוציא מהתנור,להבריש עם סילאן את הבצלים וחהכניס לתנור במצב גריל 200 מעלות עד שמשחים..
לא לוותר על המיקס בצלים-זה הסוד לדיוק טעמים ושידרוג המנה!