לןגן

בצלים מקורמלים במילוי בשר ובורגול

מאת: חופית אלמקייס, פורסם: 28/07/2021 | 10:49
בצלים מקורמלים במילוי בשר ובורגול

תקציר המתכון: מנה מושלמת לחג👌

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

למילוי

לרוטב

אופן הכנה

  1. את הבצלים לקלף לחרוץ בסכין לאורכו של הבצל פנימה אך לא עד הסוף,להרתיח במים כ-10 דקות,להוציא לקערה לתת להם להתקרר מעט ולהפריד את הגלדים. את החלק הפנימי שנשאר לא זורקים,קוצצים ושמים במילוי.

  2. בקערה מערבבים הייטב את חומרי המילוי וממחאים כף בכל בצל ומגלגלים את החלק הפתוח מניחים כלפי מטה.

  3. בסיר שמים את השמן זית,סילאן,ורכז רימונים,לסדר את הבצלים הממוחאים צפופים אחד לשני בסיר,לטגן כ-3 דקות לא להפוך. בקערה לערבב כפית מיקס בצלים-אוסם עם כוס וחצי מים וליצוק מעל הבצלים,להביא לרתיחה,לכסות בנייר כסף ולהכניס לתנור בטורבו 250

  4. כשעה ורבע.להוציא מהתנור,להבריש עם סילאן את הבצלים וחהכניס לתנור במצב גריל 200 מעלות עד שמשחים.