תקציר המתכון: מנה מושלמת לחג👌
קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
את הבצלים לקלף לחרוץ בסכין לאורכו של הבצל פנימה אך לא עד הסוף,להרתיח במים כ-10 דקות,להוציא לקערה לתת להם להתקרר מעט ולהפריד את הגלדים. את החלק הפנימי שנשאר לא זורקים,קוצצים ושמים במילוי.
בקערה מערבבים הייטב את חומרי המילוי וממחאים כף בכל בצל ומגלגלים את החלק הפתוח מניחים כלפי מטה.
בסיר שמים את השמן זית,סילאן,ורכז רימונים,לסדר את הבצלים הממוחאים צפופים אחד לשני בסיר,לטגן כ-3 דקות לא להפוך. בקערה לערבב כפית מיקס בצלים-אוסם עם כוס וחצי מים וליצוק מעל הבצלים,להביא לרתיחה,לכסות בנייר כסף ולהכניס לתנור בטורבו 250
כשעה ורבע.להוציא מהתנור,להבריש עם סילאן את הבצלים וחהכניס לתנור במצב גריל 200 מעלות עד שמשחים.