הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהאם אתם אוהבים תרד כמוני ונמאס לכם מכל מיני מתקונים מסובכים - זה בשבילכם....
בכף שמן זית מטגנים את הבצל עד שיהפוך לשקוף.
פרוסים שיני שום ומוסיפים לבצל.
מיסיפים מלח ופלפל.
כל התרד מצטרף לחגיגה..
כאשר תרד מצטמצם לחצי מוסיפים בזיליקום קצוף. מכסים ונותנים להכל לתהערבב..
מוספים שמנת לבישול..
2-3 דקות של בישול ואז טפה אגוז מוסקט..
מוסיפים ביצים..
פורסים לקבויות את הבולגרית ומפזרים מסביב לביצים..
נותנים לזה 2 דקות ו מפזרים עמק..
מכסים ל עוד 2-3 דקות..
אוכלים את לחם דגנים או באגט..