ספר מתכוני תבשילים
- קטגוריהתבשילים
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
350 גרם אינסטנט קוסקוס (בינוני / עבה)
-
חצי כוס שקדים (גפרורים או קצוצים)
-
-
-
-
כפית ראס אל חנות או בהרט (לא חובה)
-
-
אופן ההכנה
-
1
קוצצים בצל דק דק ומטגנים במעט שמן עד הזהבה. .
-
2
מחממים תנור ל-200 מעלות..
-
3
בקערה מערבבים את העוף עם הסילאן והסויה ומשרים (אפשר להכין מבעוד מועד שהעוף יספוג טעמים). .
-
4
שופכים לקערה את הקוסקוס, השקדים, החמוציות והבצל. .
-
5
מוסיפים את המים הרותחים ומערבבים היטב. .
-
6
מניחים מעל את חלקי העוף ושופכים את יתרת המרינדה על הקוסקוס. .
-
7
מפזרים מעל העוף את התבלין גריל והראס אל חנות. .
-
8
מוסיפים את הרוזמרין ומכניסים לתנור..
-
9
אופים ללא כיסוי כ-50 דקות. .
-
10
מגישים חם, אפשר עם פטרוזיליה טרייה. .
1
קוצצים בצל דק דק ומטגנים במעט שמן עד הזהבה. .
2
מחממים תנור ל-200 מעלות..
3
בקערה מערבבים את העוף עם הסילאן והסויה ומשרים (אפשר להכין מבעוד מועד שהעוף יספוג טעמים). .
4
שופכים לקערה את הקוסקוס, השקדים, החמוציות והבצל. .
5
מוסיפים את המים הרותחים ומערבבים היטב. .
6
מניחים מעל את חלקי העוף ושופכים את יתרת המרינדה על הקוסקוס. .
7
מפזרים מעל העוף את התבלין גריל והראס אל חנות. .
8
מוסיפים את הרוזמרין ומכניסים לתנור..
9
אופים ללא כיסוי כ-50 דקות. .
10
מגישים חם, אפשר עם פטרוזיליה טרייה. .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים