לןגן

עוף וקוסקוס בתנור

מאת: איציק שלמה, פורסם: 11/04/2021 | 08:44
עוף וקוסקוס בתנור

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. קוצצים בצל דק דק ומטגנים במעט שמן עד הזהבה.

  2. מחממים תנור ל-200 מעלות.

  3. בקערה מערבבים את העוף עם הסילאן והסויה ומשרים (אפשר להכין מבעוד מועד שהעוף יספוג טעמים).

  4. שופכים לקערה את הקוסקוס, השקדים, החמוציות והבצל.

  5. מוסיפים את המים הרותחים ומערבבים היטב.

  6. מניחים מעל את חלקי העוף ושופכים את יתרת המרינדה על הקוסקוס.

  7. מפזרים מעל העוף את התבלין גריל והראס אל חנות.

  8. מוסיפים את הרוזמרין ומכניסים לתנור.

  9. אופים ללא כיסוי כ-50 דקות.

  10. מגישים חם, אפשר עם פטרוזיליה טרייה.