לפני הכול ,בסיר לחץ רצוי לבשל היטב את הבשר. כך מקצר את תהליך הבישול.
בסיר גדול ושטוח מחממים את השמן ,שמים את הבצל , עגבנייה, רסק עגבניות, פפריקה ,פלפל שחור, פלפל חריף 3/4 כוס מים, לטגן עד שהעגבנייה והבצל רכים-מעוכים("חמיס")
לזה מוסיפים את קוביות הבשר וממשיכים לבשל עד שהוא רך היטב,
מוסיפים את:
הסוכר, הלימון , א. מרק העוף, השום , הבמיה והמים, מביאים לרתיחה מנמיכים את הלהבה טועמים שיהיה חמוץ מתוק ואם יש צורך לתקן בהוספת סוכר או לימון או מרק עוף עד שהשום והבמיה מתרכים .
.
בתאבון
דליה לוי
.
0
לפני הכול ,בסיר לחץ רצוי לבשל היטב את הבשר. כך מקצר את תהליך הבישול.
בסיר גדול ושטוח מחממים את השמן ,שמים את הבצל , עגבנייה, רסק עגבניות, פפריקה ,פלפל שחור, פלפל חריף 3/4 כוס מים, לטגן עד שהעגבנייה והבצל רכים-מעוכים("חמיס")
לזה מוסיפים את קוביות הבשר וממשיכים לבשל עד שהוא רך היטב,
מוסיפים את:
הסוכר, הלימון , א. מרק העוף, השום , הבמיה והמים, מביאים לרתיחה מנמיכים את הלהבה טועמים שיהיה חמוץ מתוק ואם יש צורך לתקן בהוספת סוכר או לימון או מרק עוף עד שהשום והבמיה מתרכים .
.
בתאבון
דליה לוי
.