לןגן

במיה עם בשר

מאת: דליה חכימיאן לוי, פורסם: 05/04/2021 | 20:25
במיה עם בשר

תקציר המתכון: תבשיל בשר עם במיה ושום מהמטבח העיראקי מתלווה לזה אורז לבן

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1.   לפני הכול ,בסיר לחץ רצוי לבשל היטב את   הבשר. כך מקצר את תהליך הבישול. בסיר  גדול ושטוח  מחממים את השמן ,שמים את הבצל , עגבנייה, רסק עגבניות, פפריקה ,פלפל שחור, פלפל חריף 3/4 כוס מים, לטגן עד שהעגבנייה והבצל רכים-מעוכים("חמיס") לזה מוסיפים את  קוביות הבשר  וממשיכים לבשל עד שהוא רך היטב, מוסיפים את: הסוכר, הלימון ,  א. מרק העוף, השום , הבמיה והמים,  מביאים לרתיחה מנמיכים את הלהבה טועמים שיהיה חמוץ מתוק   ואם יש צורך לתקן בהוספת סוכר או לימון או מרק עוף  עד שהשום והבמיה מתרכים . .     בתאבון דליה לוי