אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני תבשילים

1,668
צפיות

טבחה לוביה בלחדר'ה עם עוף

המתכון של
טבחה לוביה בלחדר'ה עם עוף

  • קטגוריהתבשילים
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • 8 חלקי עוף (שוקיים)
  • 1/2 1 כוסות שעועית
  • 1 בצל גדול קצוץ
  • 3 שני שום קצוצות
  • 4\1 כוס שמן
  • 1 כוס (ח"פ) פטרוזיליה קצוצה
  • 4\3 כוס (ח"פ) כוסברה קצוצה
  • 5-6 תפוחי אדמה חצויים
  • 2\1 כפית קינמון
  • 1 כפית פלפל שחור
  • 2\1 כפית כורכום
  • מלח לפי הטעם
  • 2 גבעולי סלרים כולל העלים
  • 2 ליטר מים
אופן ההכנה
  • 1

    לשים בסיר עם שמן חם בצל ושום קצוצים ולטגן קלות..


  • 2

    להוסיף את עלי הסלרי, ירק קצוץ שעועית ומים ולהביא לרתיחה...


  • 3

    להוסיף את העוף להנמיך להבה ולבשל כשעה וחצי.. .


  • 4

    מוסיפים תבלינים ותפוחי האדמה .. ממשיכים לבשל עד שהעוף השעועית ותפוחי האדמה מתרככים והרוטב מצומצם..


  • 5

    להגיש חם עם לחם טרי או על מצע אורז לבן.. .


  • 6

    או על מצע קוסקוס עם מסייר.


1

לשים בסיר עם שמן חם בצל ושום קצוצים ולטגן קלות..


2

להוסיף את עלי הסלרי, ירק קצוץ שעועית ומים ולהביא לרתיחה...


3

להוסיף את העוף להנמיך להבה ולבשל כשעה וחצי.. .


4

מוסיפים תבלינים ותפוחי האדמה .. ממשיכים לבשל עד שהעוף השעועית ותפוחי האדמה מתרככים והרוטב מצומצם..


5

להגיש חם עם לחם טרי או על מצע אורז לבן.. .


6

או על מצע קוסקוס עם מסייר.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים