לןגן

טבחה לוביה בלחדר'ה עם עוף

מאת: יפה רייפלר, פורסם: 01/03/2021 | 18:20
טבחה לוביה בלחדר'ה עם עוף

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשים בסיר עם שמן חם בצל ושום קצוצים ולטגן קלות.

  2. להוסיף את עלי הסלרי, ירק קצוץ שעועית ומים ולהביא לרתיחה..

  3. להוסיף את העוף להנמיך להבה ולבשל כשעה וחצי..

  4. מוסיפים תבלינים ותפוחי האדמה .. ממשיכים לבשל עד שהעוף השעועית ותפוחי האדמה מתרככים והרוטב מצומצם.

  5. להגיש חם עם לחם טרי או על מצע אורז לבן..

  6. או על מצע קוסקוס עם מסייר