ספר מתכוני תבשילים
- קטגוריהתבשילים
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
-
-
1 כף פפריקה חריפה / מתוקה
-
-
-
-
-
(1 כף אבקת מרק עוף- לא חובה)
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
קמח מצה או סולת - כמה שנכנס (לקוקלה אוורירית).
-
אופן ההכנה
-
1
ההכנה:.
-
2
..
-
3
לערבב הכל יחד ולהוסיף את הקמח מצה בהדרגה..
-
4
.
-
5
ליצור קוקלות בצורת קבבונים..
-
6
.
-
7
.
-
8
הכנת האריסה:.
-
9
בסיר לחמם את השמן להוסיף פפריקה ומעט מים..
-
10
להוסיף רסק עגבניות מלח (מרק עוף) ומים בגובה חצי סיר ומרתיחים..
-
11
מוסיפים את העוף או בשר מביאים לרתיחה ומוסיפים חיטה .
-
12
כשהחיטה תפוחה מעט להכניס לסיר את הקוקלה והביצים..
-
13
לבשל על להבה נמוכה בין שעה וחצי לשעתיים..
-
14
..
-
15
לחמין-.
-
16
להעביר את סיר האריסה לפלטת שבת למשך כל הלילה..
-
17
(להוסיף מים אם חסר, החיטה סופחת הרבה נוזלים).
-
18
.
1
ההכנה:.
2
..
3
לערבב הכל יחד ולהוסיף את הקמח מצה בהדרגה..
4
.
5
ליצור קוקלות בצורת קבבונים..
6
.
7
.
8
הכנת האריסה:.
9
בסיר לחמם את השמן להוסיף פפריקה ומעט מים..
10
להוסיף רסק עגבניות מלח (מרק עוף) ומים בגובה חצי סיר ומרתיחים..
11
מוסיפים את העוף או בשר מביאים לרתיחה ומוסיפים חיטה .
12
כשהחיטה תפוחה מעט להכניס לסיר את הקוקלה והביצים..
13
לבשל על להבה נמוכה בין שעה וחצי לשעתיים..
14
..
15
לחמין-.
16
להעביר את סיר האריסה לפלטת שבת למשך כל הלילה..
17
(להוסיף מים אם חסר, החיטה סופחת הרבה נוזלים).
18
.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים