קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני
ההכנה:
.
לערבב הכל יחד ולהוסיף את הקמח מצה בהדרגה.
ליצור קוקלות בצורת קבבונים.
הכנת האריסה:
בסיר לחמם את השמן להוסיף פפריקה ומעט מים.
להוסיף רסק עגבניות מלח (מרק עוף) ומים בגובה חצי סיר ומרתיחים.
מוסיפים את העוף או בשר מביאים לרתיחה ומוסיפים חיטה
כשהחיטה תפוחה מעט להכניס לסיר את הקוקלה והביצים.
לבשל על להבה נמוכה בין שעה וחצי לשעתיים.
.
לחמין-
להעביר את סיר האריסה לפלטת שבת למשך כל הלילה.
(להוסיף מים אם חסר, החיטה סופחת הרבה נוזלים)