הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהלקטום את עלי המלוחיה מהגבעולים .
ולשטוף היטב ...
לייבש את העלים ולקצץ אותם עם סכין או מעבד מזון..
בסיר רחב לחמם מעט שמן ולטגן את שוקי העוף מכל הצדדים..
להוסיף מים ולהביא לרתיחה...
להוסיף מרק עוף ולערבב..
להוסיף לסיר שום כתוש, לימון פרסי מלח, פפריקה, פלפל שחור ואת המלוחיה ..
לערבב טוב ולבשל עד שהעוף מוכן..
להגיש עם אורז.