לןגן

מלוחייה

מאת: יפה רייפלר, פורסם: 23/02/2021 | 10:15
מלוחייה

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לקטום את עלי המלוחיה מהגבעולים

  2. ולשטוף היטב ..

  3. לייבש את העלים ולקצץ אותם עם סכין או מעבד מזון.

  4. בסיר רחב לחמם מעט שמן ולטגן את שוקי העוף מכל הצדדים.

  5. להוסיף מים ולהביא לרתיחה..

  6. להוסיף מרק עוף ולערבב.

  7. להוסיף לסיר שום כתוש, לימון פרסי מלח, פפריקה, פלפל שחור ואת המלוחיה .

  8. לערבב טוב ולבשל עד שהעוף מוכן.

  9. להגיש עם אורז