מלח,פלפל,חצי כפית כורכום קורט תבלין קציצות (או כמון) .
שקית שעועית קפואה
1 בצל גדול קצוץ גס
2 שיני שום קצוץ
2 כפות שמן
2 עגבניות חתוכות לקוביות קטנות
4 פרוסות לימון כבוש חתוך לקוביות
1 ענף סלרי קצוץ גם העלים
מלח,פלפל,חצי כפית כורכום
חצי כפית פפריקה מתוקה
כפית אבקת מרק עוף
אופן ההכנה
1
לערבב את חומרי הקציצות ולהניח שעה במקרר לטגן עם 2 כפות שמן את הבצל לשקיפות להוסיף את השום הסלרי .
2
והעגבניות לתבל מלח פלםל כורכום פפריקה מתוקה להוסיף 2 כוסות מים ואבקת מרק עוף לתת רתיחה להנמיך להבה ולהוסיף את השעועית לימון כבוש סלרי וחופן פטרוזיליה קצוצה ליצור קציצות עם יד רטובה להניח בעדינות בסיר לנענע את הסיר מידי פעם לבישול של 30 דקות.
1
לערבב את חומרי הקציצות ולהניח שעה במקרר לטגן עם 2 כפות שמן את הבצל לשקיפות להוסיף את השום הסלרי .
2
והעגבניות לתבל מלח פלםל כורכום פפריקה מתוקה להוסיף 2 כוסות מים ואבקת מרק עוף לתת רתיחה להנמיך להבה ולהוסיף את השעועית לימון כבוש סלרי וחופן פטרוזיליה קצוצה ליצור קציצות עם יד רטובה להניח בעדינות בסיר לנענע את הסיר מידי פעם לבישול של 30 דקות.