אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני תבשילים

330
צפיות

עופות עם אפונה וכרפס

המתכון של
עופות עם אפונה וכרפס

עוף ואפונה טעים והצבע של תבשיל מזה מגרה לבריאות

  • קטגוריהתבשילים
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • 6 חתיכות עוף איזה חלק שאתם רוצות
  • חצי שקית אפונה
  • 6 עלי סלרי עם הגבעול
  • כורכום
  • כמון
  • בצל
אופן ההכנה
  • 0

    לטגן משני הצדדים את העופות שמזהיב להוציא .


  • 1

    לטגן את הבצל .


  • 2

    להוסיף את הסלרי עם העלים .


  • 3

    להוסיף את האפונה .


  • 4

    ולשים את חלקי העופות .


  • 5

    לתבל ולשים חצי כוס מים .


  • 6

    להנמיך את האש ולהשאיר 35 40 דקות בערך.


  • 7

    בתאבון💗.


0

לטגן משני הצדדים את העופות שמזהיב להוציא .


1

לטגן את הבצל .


2

להוסיף את הסלרי עם העלים .


3

להוסיף את האפונה .


4

ולשים את חלקי העופות .


5

לתבל ולשים חצי כוס מים .


6

להנמיך את האש ולהשאיר 35 40 דקות בערך.


7

בתאבון💗.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים