לןגן

עופות עם אפונה וכרפס

מאת: סמדר לוזון, פורסם: 26/01/2021 | 18:16
עופות עם אפונה וכרפס

תקציר המתכון: עוף ואפונה טעים והצבע של תבשיל מזה מגרה לבריאות

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטגן משני הצדדים את העופות שמזהיב להוציא

  2. לטגן את הבצל

  3. להוסיף את הסלרי עם העלים

  4. להוסיף את האפונה

  5. ולשים את חלקי העופות

  6. לתבל ולשים חצי כוס מים

  7. להנמיך את האש ולהשאיר 35 40 דקות בערך

  8. בתאבון💗