במג'ימיקס לטחון את הבצל,סלרי,פטרוזליה וכוסברה,שום והלחם.
3
בקערה לערבב הכל יחד עם הבשר לתבל במלח חצי כף פלפל שחור כפית ראס אל חנות,חצי כף בהרט,ולהניח בצד..
4
את תחתיות הארטישוק להרתיח מס' דקות(כ-5-7 דקות לא יותר)עם מיץ לימו כדי שלא ישחירו..למלות את הארטישוק ולהדק הייטב..
5
לטבול בביצה ולאחר מכן בקמח ולטגן.להניח על נייר סופג..
6
בסיר לחמם כ-5-6 כפות שמן ולהזהיב את שיני השום,להוסיף את התבלינים: כף כורכום,מלח,פלפל שחור,חצי כף אבקת מרק עוף,לערבב להוסיף כוס מים ואז להוסיף את האפונה והסלרי והפולים .
7
ולסדר מעל את הארטישוק להביא לרתיחה להנמיך להבה ולבשל עם מכסה סגור ומדי פעם לקחת בכף מהרוטב ולשפוך מעל הארטישוק.
1
אופן ההכנה:.
2
במג'ימיקס לטחון את הבצל,סלרי,פטרוזליה וכוסברה,שום והלחם.
3
בקערה לערבב הכל יחד עם הבשר לתבל במלח חצי כף פלפל שחור כפית ראס אל חנות,חצי כף בהרט,ולהניח בצד..
4
את תחתיות הארטישוק להרתיח מס' דקות(כ-5-7 דקות לא יותר)עם מיץ לימו כדי שלא ישחירו..למלות את הארטישוק ולהדק הייטב..
5
לטבול בביצה ולאחר מכן בקמח ולטגן.להניח על נייר סופג..
6
בסיר לחמם כ-5-6 כפות שמן ולהזהיב את שיני השום,להוסיף את התבלינים: כף כורכום,מלח,פלפל שחור,חצי כף אבקת מרק עוף,לערבב להוסיף כוס מים ואז להוסיף את האפונה והסלרי והפולים .
7
ולסדר מעל את הארטישוק להביא לרתיחה להנמיך להבה ולבשל עם מכסה סגור ומדי פעם לקחת בכף מהרוטב ולשפוך מעל הארטישוק.