אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני תבשילים

965
צפיות

חמין מרוקאי

המתכון של
חמין מרוקאי

חמין מרוקאי של שבת עשיר וטעים למות

  • קטגוריהתבשילים
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • בשר מספר 5,בטטה מתוקה,דלורית,גרגירי חומוס,שעועית,תפוח אדמה אדום,ביצים,קופסת שימורים שעועית עם הרוטב,חיטה,אורז בסמטי,בצל לבן,רסק עגבניות.
  • תבלינים: פפריקה מתוקה בשמן,מלח,פלפל שחור,כורכום,סילן,אבקת עוף.
אופן ההכנה
  • 0

    חותכים 3בצלים גדולים לסלייסים ומטגנים בשמן בסיר גדול עד להשחמה..


  • 1

    מוסיפים את הבשר חתוך לקוביות גסות ונותנים לו סגירה בסיר..


  • 2

    מוסיפים את התפוח אדמה שלם אם הוא גדול חתוך לחצי וגם את הדלורית והבטטה חתוכים גס מוסיפים..


  • 3

    מכניסים לסיר את החומוס שהוא כבר מושרה ואת השעועית ויחד גם מוסיפים את הקופסת שימורים של השעועית עם הרוטב..


  • 4

    מוסיפים את התבלינים :פפריקה מתוקה בשמן שלוש כפות גדושות,כפית כורכום,שני כפות אבקת עוף כף מלח, חצי כף פלפל שחור שלוש כפות רסק עגבניות וסילן בנדיבות..


  • 5

    מבשלים כשעה. במקביל מבשלים אורז בסיר לפי כמות הסועדים מוסיפים בהתחלת הבישול אבקת עוף עד כימעט בישול מלא מעבירים לשקית קוקי עם כוס מים..


  • 6

    את החיטה מבשלים בסיר עם פפריקה כף וחצי אבקת עוף כף,מלח ,פלפל שחור ,כמון מעט וכורכום עד ריכוך ומעבירים לשקית קוקי..


  • 7

    כעבור שעה של בישול הירקות והבשר יש להכניס ביצים ואת שני השקיות קוקי ולהניח על הפלטה מחוסה בבד עד הבוקר בתאבון🤗.


0

חותכים 3בצלים גדולים לסלייסים ומטגנים בשמן בסיר גדול עד להשחמה..


1

מוסיפים את הבשר חתוך לקוביות גסות ונותנים לו סגירה בסיר..


2

מוסיפים את התפוח אדמה שלם אם הוא גדול חתוך לחצי וגם את הדלורית והבטטה חתוכים גס מוסיפים..


3

מכניסים לסיר את החומוס שהוא כבר מושרה ואת השעועית ויחד גם מוסיפים את הקופסת שימורים של השעועית עם הרוטב..


4

מוסיפים את התבלינים :פפריקה מתוקה בשמן שלוש כפות גדושות,כפית כורכום,שני כפות אבקת עוף כף מלח, חצי כף פלפל שחור שלוש כפות רסק עגבניות וסילן בנדיבות..


5

מבשלים כשעה. במקביל מבשלים אורז בסיר לפי כמות הסועדים מוסיפים בהתחלת הבישול אבקת עוף עד כימעט בישול מלא מעבירים לשקית קוקי עם כוס מים..


6

את החיטה מבשלים בסיר עם פפריקה כף וחצי אבקת עוף כף,מלח ,פלפל שחור ,כמון מעט וכורכום עד ריכוך ומעבירים לשקית קוקי..


7

כעבור שעה של בישול הירקות והבשר יש להכניס ביצים ואת שני השקיות קוקי ולהניח על הפלטה מחוסה בבד עד הבוקר בתאבון🤗.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים