אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני תבשילים

10,254
צפיות

באזין

המתכון של
באזין

תבשיל בשר ברוטב עגבניות עם בצק מבושל מהמטבח הטריפולטאי

  • קטגוריהתבשילים
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • כוס מדידה חד פעמית חמה
  • על כל כוס קמח כוס וחצי מים
  • 2 בצלים גדולים קצוצים
  • 1 כף פפריקה מתוקה
  • פפריקה חריפה
  • בשר חתוך לקוביות בנוניות
  • 1 כף תבלין בזאר
  • מרק עוף
  • מלח
  • מים
  • שמן
  • 2 כפות קמח + 1/2 כוס מים
  • לקראת הסוף
  • לבצק
  • 1 ק"ג קמח
  • 8 כוסות מים
  • 1 כף מלח
  • 1/4 כוס שמן (חד"פ חמה )
  • להביא לרתיחה את המים
  • להוסיף את המלח והשמן
  • להוסיף את הקמח ולבשל על אש גבוהה
  • כחמש דקות
  • להוריד מהגז ולערבב במקל או במיקסר עד לקבלת בצק חלק ללא גושים
אופן ההכנה
  • 1

    לטגן את הבצל עם שמן .


  • 2

    להוסיף פפריקה מתוקה וחריפה .


  • 3

    להשחים עם 3 רסק וכוס מים .


  • 4

    להוסיף את הבשר .


  • 5

    לפזר תבלין בזאר ( אפשר כל תבלין לקציצות ) לבשל כעשר דקות .


  • 6

    להוסיף מים ולבשל עד שהבשר מתרכך .


  • 7

    לקחת 2 כפות קמח עם חצי כוס מים לערבב היטב לשפוך לתוך הרוטב להסמכה .


  • 8

    לבשל עוד 5 דקות .


  • 9

    בהצלחה נועם זיגדון 💞.


1

לטגן את הבצל עם שמן .


2

להוסיף פפריקה מתוקה וחריפה .


3

להשחים עם 3 רסק וכוס מים .


4

להוסיף את הבשר .


5

לפזר תבלין בזאר ( אפשר כל תבלין לקציצות ) לבשל כעשר דקות .


6

להוסיף מים ולבשל עד שהבשר מתרכך .


7

לקחת 2 כפות קמח עם חצי כוס מים לערבב היטב לשפוך לתוך הרוטב להסמכה .


8

לבשל עוד 5 דקות .


9

בהצלחה נועם זיגדון 💞.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים