ספר מתכוני תבשילים
- קטגוריהתבשילים
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
-
על כל כוס קמח כוס וחצי מים
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
לבצק
-
-
-
-
-
-
-
להוסיף את הקמח ולבשל על אש גבוהה
-
-
להוריד מהגז ולערבב במקל או במיקסר עד לקבלת בצק חלק ללא גושים
אופן ההכנה
-
1
לטגן את הבצל עם שמן .
-
2
להוסיף פפריקה מתוקה וחריפה .
-
3
להשחים עם 3 רסק וכוס מים .
-
4
להוסיף את הבשר .
-
5
לפזר תבלין בזאר ( אפשר כל תבלין לקציצות ) לבשל כעשר דקות .
-
6
להוסיף מים ולבשל עד שהבשר מתרכך .
-
7
לקחת 2 כפות קמח עם חצי כוס מים לערבב היטב לשפוך לתוך הרוטב להסמכה .
-
8
לבשל עוד 5 דקות .
-
9
בהצלחה נועם זיגדון 💞.
1
לטגן את הבצל עם שמן .
2
להוסיף פפריקה מתוקה וחריפה .
3
להשחים עם 3 רסק וכוס מים .
4
להוסיף את הבשר .
5
לפזר תבלין בזאר ( אפשר כל תבלין לקציצות ) לבשל כעשר דקות .
6
להוסיף מים ולבשל עד שהבשר מתרכך .
7
לקחת 2 כפות קמח עם חצי כוס מים לערבב היטב לשפוך לתוך הרוטב להסמכה .
8
לבשל עוד 5 דקות .
9
בהצלחה נועם זיגדון 💞.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים