באזין
מאת: נועם זיגדון, פורסם: 07/10/2020 | 17:26
תקציר המתכון:
תבשיל בשר ברוטב עגבניות
עם בצק מבושל מהמטבח הטריפולטאי
קטגוריה: תבשילים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר בשרי,
דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
כוס מדידה חד פעמית חמה
-
על כל כוס קמח כוס וחצי מים
-
2 בצלים גדולים קצוצים
-
1 כף פפריקה מתוקה
-
פפריקה חריפה
-
בשר חתוך לקוביות בנוניות
-
1 כף תבלין בזאר
-
מרק עוף
-
מלח
-
מים
-
שמן
-
2 כפות קמח + 1/2 כוס מים
-
לקראת הסוף
לבצק
-
1 ק"ג קמח
-
8 כוסות מים
-
1 כף מלח
-
1/4 כוס שמן (חד"פ חמה )
-
להביא לרתיחה את המים
-
להוסיף את המלח והשמן
-
להוסיף את הקמח ולבשל על אש גבוהה
-
כחמש דקות
-
להוריד מהגז ולערבב במקל או במיקסר עד לקבלת בצק חלק ללא גושים
אופן הכנה
-
לטגן את הבצל עם שמן
-
להוסיף פפריקה מתוקה וחריפה
-
להשחים עם 3 רסק וכוס מים
-
להוסיף את הבשר
-
לפזר תבלין בזאר ( אפשר כל תבלין לקציצות ) לבשל כעשר דקות
-
להוסיף מים ולבשל עד שהבשר מתרכך
-
לקחת 2 כפות קמח עם חצי כוס מים לערבב היטב לשפוך לתוך הרוטב להסמכה
-
לבשל עוד 5 דקות
-
בהצלחה נועם זיגדון 💞