לןגן

באזין

מאת: נועם זיגדון, פורסם: 07/10/2020 | 17:26
באזין

תקציר המתכון: תבשיל בשר ברוטב עגבניות עם בצק מבושל מהמטבח הטריפולטאי

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

לבצק

אופן הכנה

  1. לטגן את הבצל עם שמן

  2. להוסיף פפריקה מתוקה וחריפה

  3. להשחים עם 3 רסק וכוס מים

  4. להוסיף את הבשר

  5. לפזר תבלין בזאר ( אפשר כל תבלין לקציצות ) לבשל כעשר דקות

  6. להוסיף מים ולבשל עד שהבשר מתרכך

  7. לקחת 2 כפות קמח עם חצי כוס מים לערבב היטב לשפוך לתוך הרוטב להסמכה

  8. לבשל עוד 5 דקות

  9. בהצלחה נועם זיגדון 💞