אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני תבשילים

1,181
צפיות

קובה אורז

המתכון של
קובה אורז

קובה אורז אחרי בישול, אפשר לטגן קלות משני הצדדים תוסיפו עמבה ועגבנייה בצד.. מעדןןן

  • קטגוריהתבשילים
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • קובה אורז!
  • להתחיל במילוי
  • לטגן 3-4 בצלים קצוצים עד להזהבה. להוסיף חצי קילו בשר טחון, לערבב ולפורר טוב, להוסיף כפית בהרת, מלח פלפל ופטרוזיליה,לקרר.
  • להשרות 4 כוסות אורז לחצי שעה.
  • לשטוף ולסנן, להוסיף חצי קילו חזה עוף טחון, מלח פלפל ורבע כפית בהרת.
  • לחמם בסיר גדול מים עם כורכום ומלח.
  • בידיים רטובות למלות את הקובות, ולהכניס לסיר רק שהמים רתוחים, כל פעם 5-6 קובות ל-15 דקות, (לא להעמיס) כשהן צפות לסנן ולהוציא, אפשר לטגן אותן קלות אחרי הבישול.
  • כשהנוזלים מצטמצמים לשים עוד מים ותבלינים.
אופן ההכנה
  • 0

    .


0

.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים