קובה אורז
מאת: אילת אליהו, פורסם: 30/09/2020 | 10:00
תקציר המתכון:
קובה אורז
אחרי בישול, אפשר לטגן קלות משני הצדדים
תוסיפו עמבה ועגבנייה בצד.. מעדןןן
קטגוריה: תבשילים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר בשרי,
דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
להתחיל במילוי
-
לטגן 3-4 בצלים קצוצים עד להזהבה. להוסיף חצי קילו בשר טחון, לערבב ולפורר טוב, להוסיף כפית בהרת, מלח פלפל ופטרוזיליה,לקרר.
-
להשרות 4 כוסות אורז לחצי שעה.
-
לשטוף ולסנן, להוסיף חצי קילו חזה עוף טחון, מלח פלפל ורבע כפית בהרת.
-
לחמם בסיר גדול מים עם כורכום ומלח.
-
בידיים רטובות למלות את הקובות, ולהכניס לסיר רק שהמים רתוחים, כל פעם 5-6 קובות ל-15 דקות, (לא להעמיס) כשהן צפות לסנן ולהוציא, אפשר לטגן אותן קלות אחרי הבישול.
-
כשהנוזלים מצטמצמים לשים עוד מים ותבלינים.
אופן הכנה
-