חצי לימון סחוט לערבב היטב עם המון מים ולשפוך הכל הרוטב צריך להגיע עד לכיסוי
לשים צלחת מעל ולבשל על אש בנונית כ40 דקות
אופן ההכנה
0
לערבב היטב את מצרכי הבשר ולהכניס למקרר..
1
לקחת כרוב עגול השטוחים למילויי,להוציא את הליבה-הקשה
לשים בשקית סופר לסגור לחורר חור קטן ולהכניס למיקרו ל10 דקות
להוציא לקרר.
2
לקחת סיר גדול, לשמן,לחתוך עגבניות פרוסות עבות לסדר בתחתית.
3
להוציא עלה לחתוך ל2 מהאמצע לשים מהמילוי ולהניח מעל העגבניות...ככה עד שהכל נגמר.
בניפרד יום לפני אפשר לבשל קילו בשר אסאדו חתוך לקוביות רק במים כשעתיים עד לריכוך, לאחר שסיימנו למלות את הכרוב להניח את הבשר מעל....
4
להכין את הרוטב לשפוך מעל,לשים צלחת ולבשל כשעה,הרוטב אמור לצאת חמצמץ..
0
לערבב היטב את מצרכי הבשר ולהכניס למקרר..
1
לקחת כרוב עגול השטוחים למילויי,להוציא את הליבה-הקשה
לשים בשקית סופר לסגור לחורר חור קטן ולהכניס למיקרו ל10 דקות
להוציא לקרר.
2
לקחת סיר גדול, לשמן,לחתוך עגבניות פרוסות עבות לסדר בתחתית.
3
להוציא עלה לחתוך ל2 מהאמצע לשים מהמילוי ולהניח מעל העגבניות...ככה עד שהכל נגמר.
בניפרד יום לפני אפשר לבשל קילו בשר אסאדו חתוך לקוביות רק במים כשעתיים עד לריכוך, לאחר שסיימנו למלות את הכרוב להניח את הבשר מעל....
4
להכין את הרוטב לשפוך מעל,לשים צלחת ולבשל כשעה,הרוטב אמור לצאת חמצמץ..