לןגן

יארפגי-כרוב ממולא

מאת: אפרת מ., פורסם: 28/09/2020 | 01:14
יארפגי-כרוב ממולא

תקציר המתכון: כרוב ממולא בסגנון קווקזי.

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

המילוי

הרוטב

אופן הכנה

  1. לערבב היטב את מצרכי הבשר ולהכניס למקרר.

  2. לקחת כרוב עגול השטוחים למילויי,להוציא את הליבה-הקשה לשים בשקית סופר לסגור לחורר חור קטן ולהכניס למיקרו ל10 דקות להוציא לקרר

  3. לקחת סיר גדול, לשמן,לחתוך עגבניות פרוסות עבות לסדר בתחתית

  4. להוציא עלה לחתוך ל2 מהאמצע לשים מהמילוי ולהניח מעל העגבניות...ככה עד שהכל נגמר. בניפרד יום לפני אפשר לבשל קילו בשר אסאדו חתוך לקוביות רק במים כשעתיים עד לריכוך, לאחר שסיימנו למלות את הכרוב להניח את הבשר מעל...

  5. להכין את הרוטב לשפוך מעל,לשים צלחת ולבשל כשעה,הרוטב אמור לצאת חמצמץ.