ספר מתכוני תבשילים
- קטגוריהתבשילים
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
3 תפוחי אדמה בינוניים וחלקים מקולפים
-
תבלינים לפי הטעם
-
מלח,פלפל שחור,כפית מרק עוף
-
רסק עגבניות,מלח,פלפל שחור,כף מרק עוף,פפריקה אדומה
-
-
אופן ההכנה
-
1
הכנת הרוטב:.
-
2
לטגן טיגון קל את הבצל והשום .
-
3
להוסיף את הגמבה, להמשיך לטגן ולהוסיף את שאר החומרים להוסיף רבע כוס מים, להרתיח ולכבות את האש.
-
4
הכנת המילוי:.
-
5
להוסיף את כל המצרכים והתבלינים ולערבב היטב .
-
6
הכנת המפרום : .
-
7
את התפוחי אדמה לקלף וכל תפוח אדמה לחתוך לשלוש לרוחב .
-
8
כל חתיכה לפרוס כמו סנדביץ (לא עד הסוף).
-
9
למלא כל פרוסה עם בשר (כמו קציצה).
-
10
.
-
11
לעטוף כל פרוסה בקמח,לטבול בביצה שמעורבבת עם כף רסק עגבניות מלח פלפל שחור ומעט מים.
-
12
לטגן בשמן בשני הצדדים.
-
13
להכניס את התפוחי אדמה המטוגנים בתוך הרוטב שבסיר אחד ליד השני..
-
14
לבשל על אש קטנה בערך כשעה.
-
15
בתיאבון.
1
הכנת הרוטב:.
2
לטגן טיגון קל את הבצל והשום .
3
להוסיף את הגמבה, להמשיך לטגן ולהוסיף את שאר החומרים להוסיף רבע כוס מים, להרתיח ולכבות את האש.
4
הכנת המילוי:.
5
להוסיף את כל המצרכים והתבלינים ולערבב היטב .
6
הכנת המפרום : .
7
את התפוחי אדמה לקלף וכל תפוח אדמה לחתוך לשלוש לרוחב .
8
כל חתיכה לפרוס כמו סנדביץ (לא עד הסוף).
9
למלא כל פרוסה עם בשר (כמו קציצה).
10
.
11
לעטוף כל פרוסה בקמח,לטבול בביצה שמעורבבת עם כף רסק עגבניות מלח פלפל שחור ומעט מים.
12
לטגן בשמן בשני הצדדים.
13
להכניס את התפוחי אדמה המטוגנים בתוך הרוטב שבסיר אחד ליד השני..
14
לבשל על אש קטנה בערך כשעה.
15
בתיאבון.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים