ספר מתכוני תבשילים
- קטגוריהתבשילים
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
הרכיבים
-
-
-
-
1 תפוח אדמה קלוף,מגורר וסחוט מנוזלים
-
-
3-4 כפות קמח מצה/פירורי לחם
-
-
1 כפית בהרט (או אחר שאוהבים)
-
-
-
-
-
2 ראשי שום מפורקים בקליפתם
-
-
-
1 כף עלי בזיליקום מיובשים
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
ההכנה:.
-
2
הקציצות.
-
3
שמים בקערה את כל החומרים ולשים היטב עד לקבלת תערובת אחידה..
-
4
משהים כשעה לספיגת הטעמים..
-
5
יוצרים מהתערובת כ-20 קציצות ומטגנים בשמן חצי עמוק עד השחמה משני הצדדים..
-
6
הרוטב.
-
7
יוצקים שמן זית לסיר רחב ונמוך, מסדרים מעל את שיני השום ומפזרים את עשבי התיבול..
-
8
מניחים מעל את הקציצות המטוגנות..
-
9
מערבבים את המרק, המלח והפלפל בכוס מים ויוצקים מעל הקציצות..
-
10
מביאים לרתיחה, מנמיחים את הלהבה למינימום ומבשלים בסיר מכוסה כשעה עד שהמים מתאדים לגמרי..
-
11
מגישים חם בליווי שיני השום..
1
ההכנה:.
2
הקציצות.
3
שמים בקערה את כל החומרים ולשים היטב עד לקבלת תערובת אחידה..
4
משהים כשעה לספיגת הטעמים..
5
יוצרים מהתערובת כ-20 קציצות ומטגנים בשמן חצי עמוק עד השחמה משני הצדדים..
6
הרוטב.
7
יוצקים שמן זית לסיר רחב ונמוך, מסדרים מעל את שיני השום ומפזרים את עשבי התיבול..
8
מניחים מעל את הקציצות המטוגנות..
9
מערבבים את המרק, המלח והפלפל בכוס מים ויוצקים מעל הקציצות..
10
מביאים לרתיחה, מנמיחים את הלהבה למינימום ומבשלים בסיר מכוסה כשעה עד שהמים מתאדים לגמרי..
11
מגישים חם בליווי שיני השום..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים