ספר מתכוני תבשילים
- קטגוריהתבשילים
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: בינוני
אופן ההכנה
-
1
להשחים את הבצל עם שמן.
-
2
להוסיף את הרסק וכוס מים .
-
3
להוסיף את התבלינים השום והירק הקצוץ .
-
4
לבשל כרבע שעה להוסיף מים במידת הצורך .
-
5
למלא את העופיון במילוי האורז לסגור אותו עם קיסמים או לתפור בחוט ומחט .
-
6
לסדר את העופיונים בסיר .
-
7
להוסיף מים עד לגובה העוף .
-
8
לשפוך מסביב את שארית האורז אפשר להוסיף תפוחי אדמה חתוכים לרבעים .
-
9
לכסות בנייר כסף או במכסה של הרוסטר.
-
10
לבשל בתנור ב-180° מעלות .
-
11
כ-שעתיים .
-
12
או לשים על הפלטה כל הלילה .
-
13
בהצלחה נועם זיגדון 💞.
1
להשחים את הבצל עם שמן.
2
להוסיף את הרסק וכוס מים .
3
להוסיף את התבלינים השום והירק הקצוץ .
4
לבשל כרבע שעה להוסיף מים במידת הצורך .
5
למלא את העופיון במילוי האורז לסגור אותו עם קיסמים או לתפור בחוט ומחט .
6
לסדר את העופיונים בסיר .
7
להוסיף מים עד לגובה העוף .
8
לשפוך מסביב את שארית האורז אפשר להוסיף תפוחי אדמה חתוכים לרבעים .
9
לכסות בנייר כסף או במכסה של הרוסטר.
10
לבשל בתנור ב-180° מעלות .
11
כ-שעתיים .
12
או לשים על הפלטה כל הלילה .
13
בהצלחה נועם זיגדון 💞.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים