קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני
להשחים את הבצל עם שמן
להוסיף את הרסק וכוס מים
להוסיף את התבלינים השום והירק הקצוץ
לבשל כרבע שעה להוסיף מים במידת הצורך
למלא את העופיון במילוי האורז לסגור אותו עם קיסמים או לתפור בחוט ומחט
לסדר את העופיונים בסיר
להוסיף מים עד לגובה העוף
לשפוך מסביב את שארית האורז אפשר להוסיף תפוחי אדמה חתוכים לרבעים
לכסות בנייר כסף או במכסה של הרוסטר
לבשל בתנור ב-180° מעלות
כ-שעתיים
או לשים על הפלטה כל הלילה
בהצלחה נועם זיגדון 💞