אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני תבשילים

5,262
צפיות

אורז פרגיות וירקות מוקפצים ברוטב טריאקי

המתכון של
אורז פרגיות וירקות מוקפצים ברוטב טריאקי

  • קטגוריהתבשילים
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 500 גר נתחי פרגית
  • 1 בצל סגול חתוך לרצועות
  • 1 גזר חתוך לרצועות
  • 1 גמבה חתוכה לרצועות
  • 1 כוס גרגרי תירס קפוא
  • סלסילה פטריות טריות חתוכות
  • 3 כפות שמן שומשום (או שמן זית)
  • 3 כפות רוטב טריאק
  • מלח,פלפל
  • חצי צרור שמיר
  • אורז-2 כוסות אורז
  • 3 כוסות מים כפית מחוקה מלח 2 כפות שמן קנולה
אופן ההכנה
  • 1

    להשרות את נתחי הפרגית ברוטב טריאקי כשעה.


  • 2

    בווק עם כף שמן להקפיץ את הפרגיות .


  • 3

    לבישול מלא ולהניח בצד.


  • 4

    להוסיף כף שמן לווק ולהקפיץ את הגזר והגמבה כעשר דקות להניח בצד .


  • 5

    להוסיף כף שמן להקפיץ את רצועות הבצל לשקיפות להוסיף פטריות ותירס להקפיץ 3 דקות ולהוסיף לווק את הירקות השמיר והפרגית לתבל מלח,פלפל .


  • 6

    לבשל את האורז בנפרד.


  • 7

    להוסיף לאורז את כל המוקפצים.


1

להשרות את נתחי הפרגית ברוטב טריאקי כשעה.


2

בווק עם כף שמן להקפיץ את הפרגיות .


3

לבישול מלא ולהניח בצד.


4

להוסיף כף שמן לווק ולהקפיץ את הגזר והגמבה כעשר דקות להניח בצד .


5

להוסיף כף שמן להקפיץ את רצועות הבצל לשקיפות להוסיף פטריות ותירס להקפיץ 3 דקות ולהוסיף לווק את הירקות השמיר והפרגית לתבל מלח,פלפל .


6

לבשל את האורז בנפרד.


7

להוסיף לאורז את כל המוקפצים.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים