לןגן

אורז פרגיות וירקות מוקפצים ברוטב טריאקי

מאת: דורית אלישע, פורסם: 11/03/2020 | 16:35
אורז פרגיות וירקות מוקפצים ברוטב טריאקי

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להשרות את נתחי הפרגית ברוטב טריאקי כשעה

  2. בווק עם כף שמן להקפיץ את הפרגיות

  3. לבישול מלא ולהניח בצד

  4. להוסיף כף שמן לווק ולהקפיץ את הגזר והגמבה כעשר דקות להניח בצד

  5. להוסיף כף שמן להקפיץ את רצועות הבצל לשקיפות להוסיף פטריות ותירס להקפיץ 3 דקות ולהוסיף לווק את הירקות השמיר והפרגית לתבל מלח,פלפל

  6. לבשל את האורז בנפרד

  7. להוסיף לאורז את כל המוקפצים