לטבול התפו"א בביצה,בקמח ושוב בביצה ולטגן שני צדדים..
7
להניח על נייר סופג..
8
להכין את הרןטב וכשהוא מבעבע להוסיף תפוא ולבשל על עש נמוכה עד להתרככות .אם צריך להוסיף מעט מים ולתקן תיבול. אפשרי להכניס לקראת הסוף להכניס לתנור לצריבה קלה..
9
תהנו הילה..
1
לחתוך את תפוא לחצי..
2
כל כחצי לפרוס לפרוסות אבל לא עד הסוף. .
3
להכניס לקערה עם מים חמימים עם מלח להתרככות..
4
למלא בבשר טחון..
5
לחמם במחבת שמן.
6
לטבול התפו"א בביצה,בקמח ושוב בביצה ולטגן שני צדדים..
7
להניח על נייר סופג..
8
להכין את הרןטב וכשהוא מבעבע להוסיף תפוא ולבשל על עש נמוכה עד להתרככות .אם צריך להוסיף מעט מים ולתקן תיבול. אפשרי להכניס לקראת הסוף להכניס לתנור לצריבה קלה..