קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
לחתוך את תפוא לחצי.
כל כחצי לפרוס לפרוסות אבל לא עד הסוף.
להכניס לקערה עם מים חמימים עם מלח להתרככות.
למלא בבשר טחון.
לחמם במחבת שמן
לטבול התפו"א בביצה,בקמח ושוב בביצה ולטגן שני צדדים.
להניח על נייר סופג.
להכין את הרןטב וכשהוא מבעבע להוסיף תפוא ולבשל על עש נמוכה עד להתרככות .אם צריך להוסיף מעט מים ולתקן תיבול. אפשרי להכניס לקראת הסוף להכניס לתנור לצריבה קלה.
תהנו הילה.